fbpx

Om SmartSikring

OM SMARTSIKRING

VI PASSER PÅ DIN FAMILIE

Hos SmartSikring mener vi, at det er en tillidssag at købe en privat alarm til boligen. Tanken om at vildt fremmede mennesker kan finde på at bryde ind i ens hjem er ganske enkelt meget grænseoverskridende for mange af os. Det kan du, nemt og effektivt, undgå, hvis du handler din privat alarm hos SmartSikring.
Vores vision er at være den fortrukne alarmvirksomhed, der er i stand til at forudse og forebygge trusler mod private hjems sikkerhed og dermed imødekomme de til enhver tid aktuelle sikkerhedskrav.

Har du brug for en privatalarm, som du kan føle dig tryg ved, så er vi i SmartSikring et godt og trygt valg.

Vi er specialister indenfor private alarmer. Det betyder, at du kan være sikker på, at vi udelukkende forhandler produkter af meget høj kvalitet og funktionalitet. Her finder du ganske enkelt nogle af de bedste alarmer på markedet, til en konkurrencedygtig pris.

Tag alarmtesten og se, hvilken
alarmløsning passer til din bolig

Henter
Alarmtest, kontrolcentral

Moderne løsninger

SmartSikring arbejder sammen med vores nøje udvalgte partnere. Vi er målrettede for at sætte nye standarder i en ellers konservativ branche, og vi er konstant på forkant med udviklingen og teknologien.

Netop derfor kan vi altid tilbyde de bedste og mest intelligente produkter og løsninger til vores kunder.
Alle vores sikringsløsninger kan nemt og enkelt betjenes med din mobil eller med din tablet, så du kan føle dig tæt på dit hjem, uanset hvor du er.

Vil du vide mere?

Lad os tage en kort snak om fordelene ved SmartSikrings produkter. Det er naturligvis uforpligtende!

Fokus på kundetilfredshed

For os er kundetilfredshed altafgørende. Det er en betydelig del af vores faglige stolthed at have glade og tilfredse kunder. Vi mener det, når vi siger, at vores kunder altid er i centrum.

24/7 alarmovervågning

På kontrolcentralen er vi klar til at hjælpe dig, når der går en alarm. Vi arbejder døgnet rundt, for at du kan føle sig tryg.

Fri vagtudrykning

Hos SmartSikring er fri vagt altid inkluderet i prisen. Skulle der opstå en alarm og operatøren vurderer, at vi skal tilsende en vagt, koster det ikke dig noget uagtet hvad der har forårsaget alarmen.

Tryghed og service

Med et besøg af en SmartSikringskonsulent vil du altid få en professionel og kompetent vejledning.

Komplet afdækning

SmartSikring tilbyder, som en af de eneste i branchen, komplet afdækning med i dit abonnement. Skulle uheldet været ude, vil vi sørge for at dække af til hjemmet og lukke eventuelle brud.

Privat skadesikring

Når du har en SmartSikring alarm får du adgang til privat skadesikring. Det betyder, at skulle der udenfor en alarm situationen opstå akut behov for hjælp på skadeservice på for eksempel fugtskader, vandskader, skadedyr mm., så står vi klar til at hjælpe dig med de rette kontakter.