fbpx

Vi skaber tryghed på din arbejdsplads

SmartSikring vil sørge for, at du og dine medarbejdere kan gå hjem efter arbejde med ro i maven. Vi sørger for at passe på din virksomhed, når I holder fri. Vores konsulenter er eksperter i at sammensætte og tilpasse alarmsystemer, så de passer til netop din virksomhed og opfylder alle dine sikkerhedsbehov.

Vores kontrolcentral er klar 24/7, hvis der opstår en alarm i din virksomhed. Vores vægtere rykker ud, så snart operatøren verificerer alarmen.

Tag alarmtesten og hent et tilbud på erhvervsalarm

Henter
Alarmtest, kontrolcentral
installatør, sælger, glad, alarm, alarmsystem, sikker bolig

Tænk hurtigere end tyven

Antallet af indbrud i forretninger og i virksomheder har været faldende de seneste år. Dette skyldes, at flere virksomheder tager deres forbehold og sikrer, at sikkerhedsniveauet i deres virksomhed er højt. Ifølge Danmarks Statistik udgjorde 26% af anmeldte indbrud, i første kvartal af 2019, indbrud i forretning, virksomheder mm.

Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig. Vi laver et skræddersyet tilbud til dig baseret på din virksomheds behov – helt uforpligtende. Udfyld nedenstående formular – så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud – hurtigst muligt.

Vil du vide mere?

Lad os tage en kort snak om fordelene ved SmartSikrings produkter. Det er naturligvis uforpligtende!

Sikre døre og vinduer

Sørg altid for at alle døre, vinduer og porte bliver lukket og låst, når den sidste medarbejder går hjem ved fyraften. Sikre porte og døre med stærke låse, evt. ekstra låse, for at gøre det sværere for tyven af bryde ind.

Installér et alarmsystem skræddersyet til din virksomheds behov

Tag vores alarmtest, så kontakter vi dig og sammen kan vi skræddersy et alarmsystem, der dækker din virksomheds behov og øger jeres sikkerhedsniveau. Vores vagtcentral har døgnåbent og vi sørger for, at din virksomhed er i sikre hænder, når du holder fri.

Gør din overvågning synlig for tyvene

Billed- og videoovervågning har en forebyggende effekt på indbrudstyve, da det besværliggør deres arbejde. Det er derfor en fordel at montér billed- og videoovervågningskomponenter ved porte, døre og vinduer. 

Sikre dine data og dine produkter 

Mange virksomheder er i besiddelse af store mængder af dokumenter og data, som kan være eksponeret, hvis virksomheden bliver udsat for indbrud. Ejer du en virksomhed, som har et lager med materialer og produkter, kan et indbrud også have store konsekvenser for dig og dine kunder. Når du forbedrer sikkerhedsniveauet i din virksomhed, sikrer du derfor ikke blot din virksomhed, men også virksomhedens kunder.

ung mand står på lageret og holder en papkasse.

24/7 alarmovervågning

På kontrolcentralen er vi klar til at hjælpe dig, når der går en alarm. Vi arbejder døgnet rundt, for at du kan føle sig tryg.

Fri vagtudrykning

Hos SmartSikring er fri vagt altid inkluderet i prisen. Skulle der opstå en alarm og operatøren vurderer, at vi skal tilsende en vagt, koster det ikke dig noget, uagtet hvad der har forårsaget alarmen.

Tryghed og service

Med et besøg af en sikringskonsulent vil du altid få en professionel og kompetent vejledning.

Komplet afdækning

SmartSikring tilbyder, som en af de eneste i branchen, komplet afdækning med i dit abonnement. Skulle uheldet været ude, vil vi sørge for at dække af til hjemmet og lukke eventuelle brud.